Portfolio

Kuvia tulee myöhemmin lisää

Tässä on kuvia mitä olen räpsinyt, mutta valitettavasti kuvat eivät ole hyvälaatuisia eikä ns. aseteltuja, mietittyjä sisustuskuviksi.

Kuvina sisustuskorttejani ja toteutettuja kohteita, joita olen luvan saanut kuvata. (tähän lisään kuvia sitä mukaan, kun saan asikkaalta luvan julkaista suunnitelmani)

Tämä huoneisto on Keravalla, juuri valmistuneessa kerrostalossa, johon muuttaa äiti ja hänen 10-vuotias tyttärensä. Tästä kohteesta tulossa kuvia lähiaikoina.

Sain kohteeksi suunnitella vuonna 2004 rakennettuun omakotitaloon, olohuoneen pintamateriaalit ja tekstiilit. Suunnittelu lähti asiakkaan mieltymyksistä, tarpeista ja olemassa olevista kalusteista...


Kerrostalon kerhotilan sisustussuunnittelu pienellä budjetilla. Kerhotilaan tehtiin kattojen-seinien-ja lattiapintojen maalaus, jonka talonyhtiö teki talkoilla. Kalusteita tilaan lahjoitti talon asukkaat. Tila jaettiin kolmeen lohkoon. 1 lohkossa askarellaan,seurustellaan, luetaan jne. 2 lohkossa on puolapuut, jumppamatto, peiliä, pingispöytä ja biljardipöytä. 3 lohkossa voi esim. maalata, tehdä puutöitä jne.


Sain tehdä sisustussuunnitelman Keravalla valmistuvaan kerrostalo kaksioon. Suunnitelma on tehty äidille ja hänen 10- vuotiaalle tyttärelleen. Tämä suunnitelma toteutuu syyskuun aikana, jolloin käyn paikanpäällä tekemässä loppustailauksen ja asennukset, samalla otan valmiista kohteesta kuvia, jotka liitän tänne.

Tein ideakuvan poikamiehelle, joka halusi kotiinsa vähän"Remu Aaltosen tyyliä" (sohva oli jo)


Nämä kuvat ovat yksiöstä Kuopiosta, jossa tehtiin seinäpintojen maalaukset ja sisustettiin haalituilla/saaduilla tuotteilla, muutaman hankinnan teki tyttöni itse, joka muutti kotoaan ensiasuntoonsa.


Nämä kuvat on yksiöstä Mikkelistä, minne poikani muutti opiskelemaan, hän halusi sisustukseen harmaata, valkoista ja hiukan mustaa. Huonekaluja saimme tuttavalta ja poikani tyhjensi kotona olevan huoneensa tyhjäksi. Tästä tuli kiva ensiasunto.


Nämä kuvat ovat 70 luvun kerrostaloasunnosta jonka remppasimme parivuotta sitten. Kun harrastuksena on kirpparit niin se näkyy myös kodissani. Älä säikähdä! osaan myös sisustaa eri tyyleillä, nautin suunnattomasti selkeistä ns. skandinaavisista kodeista, ne ovat niin ihanan raikkaita ja selkeitä, mutta valitettavasti en itse osaa asua sellaisessa ihanuudessa.


Koulussa ensinmäisenä työnä suunnittelin vintage vierashuoneen. Tässä saimme käyttää liimaa, saksia ja mielikuvitusta.

 Koulutyönä tein sisustussuunnitelman uuteen hirsitaloon keittiö/olohuonetilaan, kuvat huonekortista.

pienen kylpyhuoneen (3,5neliötä )suunnittelu. Kylpyhuoneen toiminnot: suihku, wc, pyykinpesu

Valaistussuunnitelman harjoittelua

Keittiökalustesuunnitelma. Tähän kohteeseen suunnittelin keittiönkalusteet ja seinä materiaalit ja värit. kuvissa on ideakuvia ja suunnitelma kalusteille.

Tässä on joitain asioita kuvana mitä olen haalinut itselleni ja jotkut tavarat saavat uuden käyttötarkoituksensa


messut,inspiraatiokuvat

Habitare 2019, messu muistoja
 

Inspiraatio kuvia kerään itselleni instagrammista, pintarestista ja sisustuslehdistä.

Pidätkö töistäni?

Ota yhteyttä tai laita viestiä niin olen yhteydessä teihin. Suunnittelu etänäkin on mahdollista